Rakshee

by - 10:30 AM


Operating hours : 

Tuesday - Sunday (11am - 10pm)
Friday (3pm - 10pm)
Monday (Closed)

Location : 

Nearby Encorp Strand Mall, opposite Sunsuria.
Landmark - Subway/ Ariani/ Ahmad & Co





Ada orang paksa review. So kita review je la.

Kalau ditanya Rakshee and Boat Noodle mana lagi sedap, I cakap Rakshee. Tapi dari segi choices of foods, Boat Noodle lagi banyak. Rakshee limited sikit, but sedap.

Bakso Soup : RM1.90
Choices of pasta : RM9.90
Drinks : RM4.50

Bakso soup dia memang sedap. I kan sebelum ni tak suka sangat bakso, but kat Rakshee memang sedap. Taruk pulak sambal ijo dia, perghh terangkat bontot.

I order Baked Pasta Carbonara, memang sedap. Siap over lagi my date makan sampai dua plate. Dia punya cheese tu sedap je. Affordable and sedap.

Drinks, I order Fruit Tea. Comel je botol. And of course la sedap and refreshing. Sebotol tak cukup tau.

Btw, Rakshee serves cake jugak. Cuma I tak beli pon sebab tekak tengah sedap pelahap bakso.

And sorry iolss takde gambar yang lebih mengiurkan sebab I malu nak keluarkan phone and snap acah Igers tegar.

Okay, Rakshee ada GST tapi takde service charge. Sebab apa? Sebab self service. So for ordering;

1) Pegi kaunter, tenung menu then place order. Yang taktau lg nak order apa, just order je bakso and air. Nanti nak tambah, order again.

2) Bayar. Pakai duit tau. Tak sure la dia accept credit/debit card. Tapi CIMB bank dekat je. Sila keluarkan duit.

3) Once dah bayar, dia bagi mcm donut merah as number giliran. Bila your foods dah ready, donut merah tu akan bunyi and please pick up sendiri dekat kaunter pickup. 



Saya ulang,

Operating hours : 

Tuesday - Sunday (11am - 10pm)
Friday (3pm - 10pm)
Monday (Closed)

Location : 

Nearby Encorp Strand Mall, opposite Sunsuria.
Landmark - Subway/ Ariani/ Ahmad & Co

Enjoy your food :)







You May Also Like

0 comment(s)