Oiso The Curve (Korean Cuisine)

by - 11:56 AM

Hello all,
Sebelum puasa hari tu menjejes ailio nak makan korean. Selalu sangat makan MyeongDong Toppoki, kali ni tukar selera pulak. 

OISO The Curve
Selalu lalu je sebelah tak pernah try sebab selalu makan Hayaki area situ. Kali ni kita try okay!

Menu boleh refer SINI.





Tunang order daging. RM24 kalau tak salah. Sedap katanya. Set macam kat atas without air.


Ni adalah Kimchi Fried Rice. Pon sedap. 



I order Seafood Ramen. Nyumssss


Close up sikit


Side dish


Kimchi!

Overall food sangat okay, price pon okay, service bagus dan cepat, environment pos best tenang je. Will repeat again. Lepas ni kalau malas jejak 1U or Paradigm Mall, boleh la makan sini je. 

Hiks. Bye!




You May Also Like

0 comment(s)