Wedding Stuff : Design Button Badge

by - 11:20 AM

Hi.
I nak tunjuk design button badge yang I buat utk reception.


Macam macam design I nak. End up I rasa family I suka floral acah sweet mcm ni instead of design hipster. Ikut I, I suka minimalist and elegan macam songket.


Ini finalized design lepas letak text atas "PENGANTIN". I suka clean, tak suka too many colors. Cukup lah 4 colors yang buat dia clean and tak serabut. I buat sendiri since kalau suruh printing company buatkan design, ada extra charge RM30. So apa guna degree in Graphics tu? 

Anyone nak suruh I designkan? RM15 jeeee. Haha
Later I bgtau cost and mana I buat badge ni. Okay bye.

You May Also Like

0 comment(s)