Minum Petang @ JDT Cafe, Johor Bahru [REVIEW]

Hello!
Sambung cerita jalan jalan cari makan. Boyfriend sibuk nak melawat tempat Team JDT training. So marilah kesana terjah. 

Kawasan dia betul betul dalam Dataran JB.


Dari pandangan luar.



Ada byk choice of seating yang kita boleh pilih. Dalam, luar, aircond or tingkat atas. 


Menu. Sangat unik. Rasa nak curi bawak balik.


Masa kitaorg nampak cafe ni, takde lah lapar pon. Cuma tertarik sbb JDT. So masing masing tolak hang aku pegi belek menu. Yelah, semua 4 orang, mesti lah kena kira bajet. Lagipon makanan western tak termasuk dalam agende kami.

Surprisingly harga dia sangat affordable dari cafe cafe lain. Tanjat gegirl jugak lah. So apa lagi, terus masuk and duduk tepi menghadap padang.


Tu muka tuan tanah amat berpuas hati. Since dinner dah plan nak makan seafood, maka nya kitaorg lepak minum je. iced coffee RM3.50, iced blended RM5. Mana nak dapat harga ni kat KL?

[REVIEW]

Choices of food mmg banyak, each menu ada nama yg unik. Harga very reasonable!
Waiter sangat friendly and alert dgn customer. 
Environment sangat sangat tenang and nyaman. Tak bising.
If ada kesempatan datang JB lagi, memang akan repeat datang and makan sini.
Highly recommended!

Alamat:-

 Jalan Datuk, Dataran Bandaraya Johor Bahru, 80100 Johor Bahru, Johor


Bye! 







You May Also Like

0 comment(s)